long time no see.

nu var det evigheter sen jag var hemma. har varit hemma hos antons föräldrar sen dagen innan julafton och börjar faktiskt, tro det eller ej, få lite hemlängtan. vill hem till min otroligt stökiga lägenhet i garphyttan. långt åt helvete och lite till, som simon sa.
som det ser ut nu lär jag ju inte komma hem förrän nästa år.

idag var vi på marieberg med johan och sofia. anabelle var sååå snäll! hon låg vaken den mesta tiden i vagnen och såg sig omkring. det har hon aldrig gjort förut. jag brukar behöva göra allt för att hon ska sova, annars brukar hon ligga och skrika och vara jobbig. men idag var hon helt underbar. sötnosen..

förövrigt blev det dop på annandagen, helt plötsligt bara sådär typ. lite hastigt.
sånt där religiöst är ju inte riktigt min grej, men det var fint. jag gillade prästen. han var liksom inte sådär "nu-ska-anabelle-bli-kristen-och-måste-gå-i-kyrkan-varje-söndag" , utan att dopet var mer bara "ifall-att-hon-skulle-vilja-bli-aktiv-i-kyrkan-så-har-hon-möjligheten".
ett tack dessutom till selena, marcus, johan och sofia som ställt upp som faddrar till anabelle :)

får ta och lägga upp lite bilder när jag kommit hem och fått in bilderna på datorn.

imorgon ska jag tydligen på örebrocupen. anton tvingar dit mig. tur att sofia följer med i alla fall så är jag inte ensam om att tycka att morgondagen blir urk.

börjar bli sovadags nu om jag ska orka upp imorgon. gnatt.


gaah!

just nu är jag så jävla förbannad.. klockan är 05.42 och jag har varit vaken sedan 1½ timme tillbaka ungefär.
anton, min förbannade andra halva, har sen några månader tillbaka börjat snarka huuuur högt som helst och det går verkligen inte att sova!
faan!
anabelle har sovit oavbrutet sen 22.30-23.00 någon gång, det är ett under att hon inte vaknat för att äta, är så imponerad.
är det inte anabelle som håller mig vaken så är det antons förbannade jävla snarkande!
hade vart underbart att få sova en hel natt, var så länge sen sist. jag får väl vara vaken nu då och försöka klämma in en middagslur nånstans senare idag..

pusshej.


fattiglapp.

jag har målat om lite här på bloggen igen :) nu får det vara så. ett tag.

jag skulle till konsum och handla lite, men insåg att jag bara hade 7 kr på mitt konto så det sket sig.
anabelle och anton ligger och sover på soffan och jag borde egentligen packa kläder and stuff för julhelgen, men så sitter jag bara här och gör inget vettigt. njuter av tystnaden och att för en stund inte behöva ha fokus på lilla skruttisen antar jag.
så skönt att anton är ledig i 2 veckor nu och få lite hjälp hemma om dagarna. hujedamej för att vara ensamstående mor. jag skulle stressa sönder tror jag.
är väldigt imponerad av becka (http://mammabeckas.blogg.se), som går hemma med 3 små kottar. visserligen inte helt själv hon heller, men jag känner att jag har ont om tid till annat än anabelle. förstår inte hur hon hinner/orkar ta hand om 3 bäsar och ett hus!

så, detta var troligen mitt sista inlägg tills jag kommer hem igen för julen, i mellandagarna nån gång.
sakna mig inte allt för mycket ( haha, jag leker att jag har tusentals läsare som är helt besatta av min blogg :D)

pusshej.

juleklappar.

jag och anton gjorde ett ryck i förrgår och köpte julklappar, dock fattas det två, så det blir en akut runda på stan dan före julafton , det vill säga imorgon!
helt sjukt mycket folk på stan och väldigt jobbigt att ta sig fram med barnvagn, inte omöjligt men jobbigt. vissa folk blir typ irriterade på en , "ska hon komma och trängas här med barnvagn" men vafan, har väl lika stor rätt att trängas med som utan.
samtidigt är det otroligt jobbigt med folk som tror att de har företräde överallt bara för att de har barnvagn och bokstavligt talat kör på andra människor.

anyways, här hemma börjar det bli vad jag kallar flyttstök, anton och jag var uppe en natt till 3.30 och packade.

morfar är in town för att fira hjul också, oj nu såg jag min stavining på jul, men det får vara det är lite charmigt med felstavining ibland.



jag har panik, anabelle döps på annandagen och jag vet inte vad jag ska ha på mig! ingenting att ha panik över tänker väl ni (om det nu ens är nån som läser min meningslösa blogg, haha) men man vill ju inte vara helt casual klädd men det är ju inte heller krogenkläder som åker på. känns också rätt meningslöst att köpa nåt nytt bara därför. hjälp.

idag ska jag göra chokladtryfflar till the oldies i julklapp. (gör väl inget om jag skriver det? inte så stor risk att de läser detta?). gamlingar är svåra att köpa present till. men jag tänkte att de upskattar säkert nåt man gjort själv, eller är det en klysha?

nej, nu sk jag pallra mig iväag till tvättstugan. pusshej

ingen julstämning what so ever.

julafton om 6 dagar och det känns inte ens. jag har inte handlat en endaste liten juleklapp, fast det är ju för att jag är pank förstås. pengar på fredag, i hope!

hursomhelst, tog en sväng på stan med ida igår och sen åkte jag till mamma.
anabelle skrattade på riktigt igår, verkligen sådär "hahaha", hur söt som helst!

på kvällen såg jag på barnhemmet med anton och karin, hujedamej!


oh yes.

jag har hittat mina nycklar, ida var här med mjölk och wienerbröd, jag tittar på titanic och nu kommer anton hem från jobbet :)


så misslyckat.

jag har haft bort mina nycklar, nu precis innan flytten. great! vad kostar det inte att byta lås och helvete då ..?
jag vet att jag plockade ur dem ur väskan i fredags just för att jag inte skulle tappa bort dem när vi gick ut. sen vet jag inte vad jag gjorde av dem. riktigt jobbigt är det och jag mår faktiskt lite lätt dåligt över det. jävla klantrumpa jag är.
jag kommer ju liksom inte ut idag, eftersom att jag inte kan låsa. snart ska jag leta, leta, leta..


hur som helst så fick jag kontraktet på den nya lägenheten igår, känns skönt, även fast pappren är helt värdelösa utan underskrift från han som äger lägenheten.

och så var det visning av vår lägenhet idag. kom en trevlig liten kvinna som verkade helt såld på lägenheten :)


och så en bild från i fredags:

tjingtjong.

har inget vettigt att skriva, men tänkte bara uppdatera lite kortfattat.

fredag - firat selenas 18 årsdag (bilder kommer när jag ryckt ut tummen ur rumpan och lagt in dem på datorn)
lördag - sov typ hela dagen
söndag - vad fan gjorde jag? just det, såg en svartvit film. den var bra faktiskt xD


idag sitter jag och väntar på ett samtal från vår nya hyresvärd för att skriva på kontrakt :)

bara tisdag.

alltså, jag har verkligen ingen koll på dagarna numera :S
ena dagen är det torsdag och sen är det tisdag helt plötsligt, jag hänger verkligen inte med.
idag känns det som lördag?

ärligt talat så blir jag galen av det här med att gå hemma! det går bra i början och är jävligt skönt, men nu börjar jag bli tokig.
det var samma sak när man hade smmarlov i skolan, mot slutet räknade jag dagar till att få gå till skolan igen. jag klarar inte av att inte ha nåt speciellt att göra, jag måste ha rutiner (nu låter det som jag har typ aspergers syndrom eller nåt..). nu har det börjat gå så långt att jag inte ens vet vad det är för veckodag längre..
jag måste börja jobba igen, bara några dagar i veckan, det här går inte längre.. det är tråkigt.


nu tror jag att jag hör anabelle vakna i sovrummet, vi har gått och blivit förkylda båda två. tycker så synd om henne som inte kan snyta sig, stackarn. sen när hon nyser så typ flyger det ut snor istället, haha.


pusshej.

amagad.

jag säger bara  stackas alla som jobbar idag. tror att det hände mycket på julfesten i fredags som många skulle vilja göra ogjort. som tur är så är julfesten glömd när jag börjar jobba igen :)

änniwejs, jag bakade lussebullar med syrran igår. det var skittråkigt. vi konstaterade att de vara mycket roligare när vi var mindre.

idag ska jag åka hem efter en lång helg hos mamma och börja packa ihop lite böcker och filmer och sånt som vi inte kommr använda den närmsta tiden, lika bra att börja packa i tid :)

nu ska jag vara lite social med mamma.

pyssel.

idag har jag varit på myrorna och köpt en gubbrock :D en mossgrön luddig sak som ska pysslas om lite till nåt annat.
har suttit här hos mamma en syund på golvet och klippt, klurat och nålat. det blir nog nåt av det ändå :) får väl ta och lägga upp en bild sen nån gång när det blir färdigt om det blev bra :b


sen så har jag och anton också vart och sagt upp vår lägenhet idag. blev väldigt hastigt bestämt igår/imorse att vi ska flytta till johans och sofias lägenhet i mosås. det blir skönt. en jävla bra bit närmare stan och så :)


på fredag är det julfest med jobbet, kommer bli skoj tror jag. hoppas jag. vågar liksom inte riktigt tänka helt 100 procentigt på hur det går att dricka alkohol efter en hel graviditet och lite till. jaja. det återstår väl att se. bara jag kommer hem så är väl det bra ? :D


nu ska jag fortsätta på jackan.


pusshej.

RSS 2.0