ma-nah ma-nah

jaha,då var det fredag igen. veckorna går sjukt fort numera :S jag hänger typ inte med..
redan december om bara några dagar, anabelle blir 2 månader och snart 2009!! jiises krajst.
idag har jag varit lite effektiv och tvättat mellan 7 och 10, hade världens tvättberg i badrummet :b

shit vad hungrig jag är.. anabelle ligger och sover på min mage, så jag vågar typ inte röra mig för då vaknar hon väl bara.

mamma och systeryster kommer senare och hjälper med med lite grejer här hemma, sen får vi väl trixa ihop nåt fredagsmys eller nåt :)
och imorgon är det julmarknad, en "årlig tradiotion" här i garphyttan,  får väl ta och prova det eftersom jag är garphyttebo numera, haha.

tisdag.

ojoj, nu var det länge sen jag var inne och skrev nåt :b
i fredags var jag och anabelle hos selena. tiden typ flög iväg och plötsligt var den mycket. sen tog vi bussen till mosås.
sen spenderade vi hela elgen där, med ljusstöpning och lite filmkvällar med mera, en riktig slapphelg med andra ord :)
jag har fortfarande inte fått iordning helt efter omtapetseringen, fyfan vad seg jag är. jag tar liksom inte tillfället i akt när anabelle sover utan sitter vid datorn eller nåt istället. skärpning sanna!


och jag är så glad att anabelle, äntligen lärt sig äta ur flaskan ordentligt. nu är hon ju liksom inte like beroende av mig, vilket är skönt. kan man lämna henne med barnvakt då och då om det skulle behövas :)


nu är jag sugen på nåt gott. ska kolla vad jag har hemma och se om jag kan vispa ihop nåt. skåpen är typ tomma och idag är ännu en sån där sitta-hemma-i-sängen-hela-dagen-i-pyjamas-dag och jag har ingen ork eller lust att ta mig till affären.


pusshej.

jisses.

tog 9 timmar för mig idag att dra ur tummen ur rumpan.
nu ska jag klä på mig och anabelle och gå och handla och kanske också ta en kortare promenad om jag pallar.

rooney - i'm shakin'

dagens låt.
 

städdagen.

nu har vi fått omtapetserat i lägenheten, äntligen! känns mycket fräschare nu :)
mamma och syrran skulle komma och hjälpa mig att städa och ställa iordning alla möbler igen, men icke.
syrran har blivit sjuk, inga sjuklingar nära anabelle tack!

och så saknar jag gamla klassen lite, kanske skulle ta och fixa nåt slags återträff, det kunde ju kanske vara nåt?

nej, nu ska jag fortsätta städa tror jag. äger ju förfan ingen mopp, så får skura golvet med en trasa..!
en mopp i julklapp tack! :D haha

pusshej.


måndag igen.

har inte jätte mycket tid att skriva, men tänkte uppdatera lite snabbt.
tänkte hinna sortera lite tvätt innan anbelle vaknar, hon har sovit sen kl 14 typ. har bara vaknat 2 ggr för att äta. verkar inte som att det blir mycket sova för min del inatt.
hur som helst. i helgen var vi hos mamma. gjrde inget speciellt. hade ingen lust att gå ut, det var så kallt och igår SNÖADE DET!! gaaah!
jag glömde återigen att väga mig ( vad är det för fel på mig ?! ), men men, får väl bli imorgon istället ( om jag kommer ihåg, det vill säga ).
var ute och promenerad med sandra och emilio en stund idag, det var trevligt :)
får se om jag följer med till ullared om 2 veckor, skulle vara kul dock.

tvätthögen kallar!
pusshej.

freakin' friday.

jaha, då var det fredag igen. gud, vad den här veckan har gått fort!
och anabelle hon bara växer. har plockat ur massa kläder ur byrån som hon växt ur redan och tagit fram nya som var waaay too big förut :)
spenderar helgen hos mamma, alla möbler hemma är ihopplockade eftersom vi ska få nya tapeter på måndag, äntligen! som vi har väntat på dessa tapeter :b
just det, jag skulle ju väga mig idag, men jag glömde.. får göra det innan jag går och lägger mig. nöjer jag mig med resultatet så kan jag ju stolt skriva det här sen ;b haha.

pusshej.

ännu en dag som inte bestått av någonting.

idag lät anabelle mig sova ända till 10.30! är jag överlycklig eller vad?!
vi har hållit oss i sängen i stort sett hela dagen idag med, mysigt, men vi kanske behöver lite frisk luft oxå..? det får bli på morgondagens att-göra-lista :)

idag har jag känt ett extremt sug efter något, men jag kan inte komma på vad det är..provade med juice, äpple, plättar, nutella, mineralvatten, men inget fungerar!
jag kan inte hålla på såhär om jag ska se ut som vanligt igen. har fortfarande inte vägt mig efter förlossningen, det får också bli på morgondagens att-göra-lista.

första inlägget.

nu tänkte jag göra ett försök att bli en bloggare.
jag misstänker, eftersom att jag känner mig själv, att jag kommer vara duktig i början och sen kommer jag vara mindre duktig. but hey, at least i'm trying :)

hur som helst, idag har jag och anabelle gjrt absolut ingenting.
vi har legat i sängen och mysit hela dagen, sett på OC och så passar jag på att sitta lite vid datorn när anabelle ligger här på min mage och sover :b

RSS 2.0