anton har resfeber .

imorse blev jag växkt strax innan klockan 7 av anton. han har resfeber. antagligen för att detta är den allra första gången som vi åker helt på egen hand utanför sveriges gränser, och så tror jag att han är lite nervös för att lämna anabelle hemma.
hur som helst, klockan är lite över 9 nu och jag funderar lite på vad jag ska göra idag. sola ryggen är helt uteslutet, men man kanske ska ta och steka lite på framsidan (heter det så? av kroppen alltså?).
eller kanske åka till marieberg? vi får se vad som hittas på. ikväll ska jag tvätta kläder som ska med på resan och packa det sista.

nej nu ska jag ta och lägga in lite ny musik på mobilen!


en midsommar av regn och skoskav .

så var vi inne i andra hälften av 2009. tiden går för fort! min semester kommer bara att flyga förbi.

hursomhelst. midsommaren firades hos svärisarna i år, med nästan hela det traditionella midsommargänget och några till, typ mamma och leyla.
midsommaraftonen började med att jag satte på mig ett par skor som jag nästan aldrig använder. dock dröjde det inte länge innan jag insåg varför. världens skoskav. jippi.
sen blev midsommarfirandet lite längre än vi hade tänkt oss. det slutade med att vi stannade hos antons föräldrar hela helgen.

idag har jag sprängande huvudvärk. sån där som dunkar ordentligt varje gång man rör sig, därför är jag hemma från jobbet. ska försöka att ändå göra nåt vettigt idag, typ börja packa eller nåt. känns så dumt att bara sitta och inte göra någonting alls.

förresten så har jag tagit upp ett lite halvt bortglömt intresse igen. astrologi. det är riktigt intressant. då menar jag inte horoskopen som står i veckorevyn, utan riktig astrologi.
jag förstår inte hur allt kan stämma så bra? nästan lite skrämmande.

jag är så dålig på att runda av texter, så att man fattar att det är slut, men nu är det slut. jag har hittat digitalkameran.

pusshej.

lördag .

det blev bara en resväska idag. det var allt de hade kvar på biltema. sen gick vi lite på stan med mamma och systeryster, som var på dåligt humör, som vanligt.. alltid lika kul att träffa dig, i love you.
sen följde surtanten (syrran alltså) med oss hem och vi hyrde film, två stycken närmare betsämt. "benjamin buttons otroliga liv" blev det och nån skräckis som LORDI gänget tydligen var med i, den blir mest för skojs skull.

anton köpte ett nytt tv-spel också, så tvn har varit upptagen sen vi kom hem i princip, så jag undrar om det blir nåt film-titteri.
själv har jag storstädat hela lägenheten från vi kom hem tills nu, men antagligen inte tillräckligt bra eftersom jag fortfarande inte hittat digitalkameran. åt lite mat emellan också som svärisarna kom förbi med. kul var också att det blev massa mat över som räckte till hela 4 matlådor, vilket innebär att jag inte behöver göra en endaste matlåda under hela veckan. 
har nu dessutom bara toaletten kvar att städa, men den tar jag imorgon då det också blir tvätt heela dagen lång. jippi.

nej, nu har anabelle vaknat till. alltid när jag skriver blogg.

pusshej.


vilket jävla väder .

alltså, detta väder gör mig galen. sommaren, vars är du?
det roliga är att det är sånt här väder varenda sommar, men vi blir lika förvånade varje gång. när ska vi lära oss att det är såhär den svenska sommaren ser ut?

kom dessutom på att jag inte har en blekaste aning om vart vår digitalkamera är någonstans, det behövs mera bilder på bloggen, så jag får ta och leta rätt på den.
med tanke på hur det har sett ut hemma hos oss på den senaste tiden, så är det kanske i för sig inte så konstigt att saker har försvunnit. det får vi ta och göra något åt.

imorgon tänkte vi faktiskt ta en sväng till biltema, av alla ställen, och köpa en varsin resväska.

nu har anabelle rivit sönder hela veckans reklamblad och ser ut att ge min mobil en ordentlig vattenskada.

pusshej.

nedräkning .

yes! bara 10 arbetsdagar kvar, sen är det semester! det ska bli så skönt, vara ledig en heeel månad och bara ta varje dag som den kommer.

jag har ju varit lite testpilot åt på ikano banken på jobbet, för att försöka göra ett bra jobb och få ikano banken att förlänga sitt samarbete med vm media.
igår fick vi besked om att ikano banken var riktigt nöjda och tänker fortsätta, men sälja försäkringar istället. det i sin tur innebär för mig att jag kommer den sista 1½ veckan innan semestern troligen få sitta på comhem eller nåt annat trist igen. blä.
men efter semestern, då jävlar ska jag bli utbildad till försäkringsförmedlare och sälja försäkringar åt ikano banken.

det var lite om det. nu ska jag nog ta och börja göra mig i ordning, ska försöka hinna upp på stan innan jobbet och lämna tillbaka "vi hade i alla fall tur med vädret igen", rätt rolig film faktiskt. helt klart bättre än första filmen i alla fall.

pusshej.

ps .

kanske ska nämna också att det nte blir nån flytt, dubbla hyror ville gubben ha i 3 månader, tss!

förresten så kom jag på en grej, värsta otäcka olyckan jag såg häromdagen, i onsdags var det. satt på bussen på bilden och så plötsligt kom det en kille på motorcykel och gjorde en volt över styret.



idag har jag varit på medeltidsmarknaden i wadköping, det var rätt så trevligt, men fanns inte så mycket som föll mig i smaken. anton och syrran åkte trampbåt i svartån och mamma och jag lekte med anabelle i lekparken.

nu vaknar anabelle.
pusshej.


snart semester!

hjälp, nu var det ett jäkla bra tag sen jag skrev igen.. jag skulle kunna förklara varför, men det är inte viktigt. kort sagt har jag bara inte haft tid och ork att ta mig tid för denna nästan bortglömda blogg.

igår var det studentfirande för bästaste selena! grattis än en gång! maten var god, tårtan var god, trvligt folk. särskilt trevligt att träffa mostern som man hört så mycket om i så många år :)

har inte nu heller riktigt ork att fördjupa mig i detta, men anabelle har fått sen (tro det eller ej) femte tand och ska börja pott tränas, undrar hur det kommer att gå.
hon är väldigt intelligent min lilla gosis också, "vart är lampan anabelle?" och anabelle pekar upp i taket. tänderna kan hon också borsta. nästan. snart cyklar hon ska ni få se!

nu är det dessutom bara några veckor kvar till semestern, riktigt skönt ska det bli med 5 veckor :)
första veckan drar jag och anton iväg till helsingfors en vecka, som jag säkert nämnt tidigare. sen tar vi var dag som den kommer.

åh, förresten jag skulle ju berätta att jag fått nya arbetsuppgifter på jobbet. slipper comhem nu, i alla fall för ett tag. sitter numera och kallar mig för banktjänsteman på ikano bank. på tal om att jag i ett tidigare inlägg skrivit att jag så gärna skulle vilja jobba med något vettigare. nu hjälper jag människor, samtidigt som jag hjälper banken att tjäna pengar.

okej, det var allt för nu.
pusshej.

RSS 2.0