onykter ?

nej, nu jävlar! nu får det här sluta! influensan som jag hade för ett par veckor sedan fortsätter att härja i form av en kraftig förkylning. jag är fortfarande täppt och känner mig helt tjock i huvudet.
de senaste dagarna har jag även fått illamående, yrsel (känner mig nästan full) och en fruktansvärd huvudvärk som sitter kvar oavsett vad jag gör. det låter ju nästan som om jag har ett litet frö sått i magen. jag tror dock inte det, men det återstår väl att se om min lilla röda kompis kommer på besök eller inte :)

ibland, eller rättare sagt ganska ofta. okejdå, väldigt ofta, får jag för mig att lyssna på konstig eller gammal musik. idag är en sån dag.

denna låten har gått om ungefär 4 gånger nu tror jag:



stress-apa .

jaha, då var det söndag igen. tiden bara flyger förbi numera och jag har blivit en jävla stresshäxa.
igår var jag helt inkörd på att det var söndag och kände stor stress över allt som skulle hinna göras innan det är dags för jobbet på måndag igen. sen fick anton mig att sätta mig ner en stund med en kopp te och lugna mig. tackar.
idag däremot har jag massor att göra. storstäda hela lägenheten, tvätta, sy upp gardiner, sy in byxor, göra matlådor och (tro det eller ej) plocka min systers ögonbryn. hon åker alltså hela vägen från tybble till mosås för att plocka sina ögonbryn?!

just nu sitter jag hos antons föräldrar och väntar på att bli serverad mat, äta maten och sen dra raka vägen hem igen för att fortsätta där jag slutade. pust!

det var något mer jag tänkte skriva om, som jag tyvärr inte kommer ihåg (som vanligt). får se om jag kanske kommer på det sen.

pusshej .


cheeese !

äntligen. jag tror att anabelle just somnde i min famn. tror dock att jag väntar lite med att lägga henne i sängen så hon får somna in ordentligt.
hon har börjat sova väldigt oroligt om nätterna sen hon började på dagis av nån anledning.
jag som tänkte att ja skulle hinna städa och diska innan anton kom hem från sin första arbetsdag efter pappaledigheten, men så blir det nog inte..

imorgon ska anabelle vaccineras. tidigare har hon blivit sur, trött och småfebrig av sprutan, så jag anser inte att det är någon idé att lämna henne på dagis efter det. Istället får hon vara hos mormor och gosa.

när jag hämtade anabelle på dagis verkade det som att hon var den sista av barnen kvar. undrar hur länge hon är det innan jag kommer?
på tal om dagis. jag har i flera dagar undrat varför anabelle har blivit så hård i magen (ursäkta detaljerna), så visade sig idag att de har proppat henne full (kanke lite överdrift, jag vet) med banan på dagis. anabelles lilla mage är lite känslig mot banan nämligen. det måste jag komma ihåg att säga till om.

det är inte förrän nu jag har börjat inse hur stor anabelle egentligen har blivit och hur myckey hon verkligen förstår. för mig har hon hittills varit min lilla bebis, men nu är hon ju faktiskt ett barn.
hon har dessutom börjat prata mer (förr har vi fått många kommentarer om hur tyst hon är) nu när hon börjat på dagis. på sitt eget sätt förstås :)

imorgon ska vi till mamma efter jobbet och fixa käk tillsammans. det blir nog trevligt :)



amanda jensen- hallelujah
tycker hon gör den sjukt bra.




pusshej .

sjuk .. IGEN !

när ska det här ta slut?
nu har anabelle dragit med sig nån jäkla flunsa från dagis (troligen) hon har varit jätteförkyld hela helgen och även lite småfebrig.
inte nog med det. hon har dessutom kletat av sig det på mig. ont i halsen (IGEN!) och snorig. känner mig helt tjock i huvudet.
trots detta får jag pallra mig iväg till jobbet. har varit borta från jobbet tillräckligt på sistone. från och med idag har jag dessutom blivit satt på kvällstid några dagar framöver. som det är tänkt kommer anton att börja jobba han med på torsdag.

nej, nu ska jag börja dra mig mot busshållsplatsen och ägna bussresan åt så länge vi båda andas !




pusshej.

god natt .

är inte heminredning bland det roligaste som finns?
det har varit mycket att göra i nya lägenheten för att få det snyggt. än är det inte färdigt, men så småningom.
det har blivit mycket shopping på ikea på senaste tiden. vi har ju trots allt ett rum extra att fylla ut nu, dessutom är det alltid kul att inreda på nytt :) härnäst är det nog fondvägg i vardagsrum och sovrum som gäller. synd bara att tapeter är ganska dyrt. i alla fall om man ska ha en bra tapet som samtidigt är snygg. man kanske ska kika runt lite på nätet och se om det går att beställa billiga tapeter, helt enkelt.

egentligen borde jag ha gått och lagt mig för länge sen för att orka upp kl 06 imorgon. har suttit och läst en stund, ljudet av ditt hjärta (nej, jag är inte kär i edward cullen, böckerna är bara väldigt bra och det är mycket svårt att låta bli att bli besatt). helt underbar bok. sen var jag tvunden att sluta eftersom jag är väldigt nära slutet och jag inte har köpt nästa bok än. jag tror inte att jag skulle stå ut med en eventuell "cliffhanger" på slutet utan att ha nästa bok till hands. så ni kan ju gissa vad som blir helgens första inköp!

jag har bokat tatueringstid också. den åttonde december klockan 16.00. tack vare min mamma (<3), selena och amra kan jag redan innan årskiftet smycka mig med anabelles namn :)

nej nu ska jag gå och krypa ner i sängen bredvid anton (som för en gång skull lagt sig i tid för att orka gå upp någorlunda tidigt) och värma mina fötter på honom ;)
jäkla anton. han åt upp min matlåda som jag lagat till imorgon! ska jag hinna (läs orka) laga en ny imorgon bitti? jiho..!


godmorgon .

jahaja. då var det mesta avklarat. flytten, 1-års kalas och min hals verkar börja må bättre.
dessutom började anabelle inskolas på dagis igår. tyvärr kan jag inte delta eftersom att jag jobbar, men enligt anton trivs hon där som fisken i vattnet :) så det ska nog inte bli några problem framöver med det. hoppas jag.
det kommer ju trots allt bli snudd på långa dagar för henne, 10-18.

som sagt hade vi kalas i helgen, ganska mycket folk blev det. och trevligt med. anabelle fick många fina presenter och det tackar hon för :)
sen vill jag återigen ge rickard ett STORT tack (trots att jag vet att han inte kommer att läsa detta, han HATAR bloggar) för att han hjälpte till så otroligt mycket med tårtorna. jag vet inte hur vi skulle ha gjort för att hinna med allt annars.

en sak som jag är ganska så irriteerad på är de nya bussarna! visst, det är verkligen jättebra att de går på miljövänligt bränsle, jag är ju trots allt någorlunda miljömedveten. MEN! innan de införde de nya bussarna kunde de väl utbildat chaufförerna ordentligt! eller kan det vara så att de anställt tröga chaufförer som inte hängde med i utbildningen? oavsett vad så gör många av dem ett katastrofalt jobb.
det hör inte längre till ovanligheten att bussen är extremt sen. resegarantin på 20 minuter lyckas de tråkigt nog hålla, annars vet jag inte hur många rabattkort jag hade haft laddade med 50 kronor vid det här aget. som exempel väntade jag på bussen hem i 17 minuter igår. 17 MINUTER! 3 minuter till och jag hade haft det där busskortet..
en annan gång, skulle jag betala med mitt bankkort. då visste inte chauffören hur han skulle göra. jäkla pajas.

nej, jag har faktiskt inte tid att sitta här. bussen till jobbet går om en timme! (ska den göra enligt tidtabellen, igår var den 13 minuter sen..)

pusshej.


stress .

jaha, så var det måndag igen.
jag känner mig stressad av någon anledning. jag har så himla mycket att göra. så ska jag hinna jobba varje dag också. jisses.
det ska målas möbler (vilket jag började med igår, men är ännu inte helt färdig), det ska handlas massa (stora) grejer på IKEA (vi har varken bil eller körkort, så jag vet inte riktigt hur det kommer att gå till), allt här hemma ska ställas iordning efter flytten (och tro mig, det är en del).
på lördag blir det 1 års-kalas för anabelle med lite nära och kära. då vill jag gärna att det ska se anständigt ut här hemma. folk har säker förtåelse för att vi nyligen flyttat och inte riktigt fått ordning än, men jag vill ändå att det ska vara klart. sån är jag. de vet de flesta :) den pedanta perfektionesten som tror att hon kan allt och vet allt bäst. det är jag.

anton har förövrigt startat en egen blogg. tidigare har han alltid vait den som sagt: "måste du sitta och skriva på den där j*vla bloggen hela tiden?!"
det var min syster som fick honom att skriva ett inlägg i hennes blogg, vilket resulterade i att han fick för sig att göra en egen. "det var ju skitkul!", i slutändan.
här är den i alla fall, antons blogg :) om ni frågar mig så är han ju faktiskt inte helt värdelös på att skriva. jag blev nästan lite imponerad!

nej, nu är det tvätt och matlåda för dagen som gäller.

pusshej.

RSS 2.0