jogolino .

glömde ju skriva igår att jag fått hem åtta stycken förpackningar jogolino, en yoghurt från 10 månader och uppåt helt utan tillsatt socker, i smakerna banan och banan/jordgubb.
detta är alltså varuprover från buzzador och de går verkligen hem hos anabelle. hon skulle nog gärna äta upp allt på en gång om hon fick.
yoghurten kommer i precis lagom stora portioner (100 g). jag har gett dem som frukost och mellis, med en macka till eller nåt.

eftersom vi hämtade ut paketet bara för några dagar sen, har vi inte hunnit låta någon annan ta del av smakupplevelsen från jogolino, men det kommer vi defenitivt att göra!

så tack buzzador! detta uppskattades verkligen


minnesförlust.

sedan det senaste inlägget har jag kommit på massa saker att skriva om. "det ska jag skriva i bloggen!"
ni anar inte hur många gånger jag loggat in på bloggen, men lika fort glömt vad det var jag skulle skriva om. jag kan fortfarande inte komma på något utav det. så vi kan ju konstatera att mitt minne är jävligt bra (kom ju ihåg att det var NÅGOT jag tänkte skriva), men också jävligt kort (kommer ju bara inte ihåg VAD!).

jag är sjuk. konstigt sjuk. ena stunden fryser jag och ena stunden svettas jag, det kallas feber tror jag.
sen har jag ont i halsen också. och ont i musklerna. en vanlig influensa med andra ord.
skulle egentligen jobbat i helgen, men vart inget av det. tog en chansning och gick till jobbet i måndags, men det funkade inget vidare.

här hemma är det full kaos. nu håller vi nämligen på och flyttar till råga på allt. en trea blir det, så anabelle får eget rum. en trappa ner. som grannen i beck.
på tal om beck så såg vi nya beck-filmen. jag, anton och rickard. den var helt okej, tycker jag. men inte jättebra.
hur som helst. kan berätta också att lägenheten vi flyttar till är riktigt risig. det är massor som ska göras. de har i för sig kommit en bit på väg gubbarna som arbetar där nere, men jag tycker att de jobbar ganska långsamt (och faktiskt slarvar lite också, kunde gjort det bättre själv känns det som nästan). huvusaken är väl trots allt att det blir gjort. bara att det blir ju faktiskt lite tajt för oss, eftersom vi måste vara ute på torsdag, men kan inte bära ner alla grejer, eftersom de blir i vägen för gubbarna. imorgon blir det färdigt, hoppas jag.
måste ju också nämna att min mamma är en riktig klippa som kommer hit och hjälper till!

på jobbet verkar det lösa sig med dagtid tills det blir dagisdags för anabelle. det är skönt. men å andra sidan ska man inte ropa hej förrän man kommit till andra sidan bäcken, eller vad är det man säger?

anton var söt och gick ut till glassbilen och köpte glassbåtar åt min onda hals :) synd bara att jag inte kan äta dem medan anabelle är vaken.
jag gjorde det misstaget en gång. anabelle fick sig en skumbanan strax innan läggdags vilket resultrade i en sockerkick som varade i x antal timmar. big no-no!

just det! vi har ju haft maskerad också. bilder på det kommer nästa gång, har verkligen ongen ork att ladda upp bilder just nu.

avslutar med värsta nostalgin :D




pusshej.


tjugo .

idag (eller rättare sagt igår, klockan är över 00.00) blev jag 20. jag är grymt besviken. det kändes inte i en enda del av kroppen.
anton har gått i säkert en månad och tjatat om denna dag, som om det vore världens händelse! men anton överdriver i för sig också ALLTID.
jag kommer ihåg när jag var liten. då gick jag i flera dagar innan födelsedagen och hade fjärilar i magen. sen kom kalaset med massor av presenter. det var lycka på den tiden :)
kumlagänget var här och gratulerade mig idag. det var trevligt. fick till och med en väldigt fin blomma av rickard.

mitt i allt ringde det på dörren och hyresvärden kom på besök med en karl som troligen ska flytta in i vår lägenhet. vi ska alltså flytta ner en trappa till en större lägenhet, så anabelle får eget rum :)
sen mitt i lägenhetsvisningen kom antons föräldrar sjungandes i trapphuset med blomma och paket! en lattevisp (nu kan jag äntligen göra chai latte på riktigt!) och en finfin kastrull.

om ni bara visste hur mycket som rör sig i mitt ganska lilla huvud. det är så mycket nu. jobb, dagis, flytt m.m. vilken stress detta framkallar. jag tror jag får ett nervöst sammanbrott inom en snar framtid. nånslags panikångest typ.
det här funkar inte för mig. jag är inte van att ha det såhär. jag har alltid allt under kontroll, nu vet jag ingenting om nåt. jävla bajs.

nej, nu är jag trött och tänker gå och lägga mig. anabelle är hos mamma, så jag tänkte ta lite sovmorgon imorgon dessutom :) det kan behövas.



älskade anabelle <3


pusshej.

RSS 2.0