hur ska jag hinna?

jag har såå mycketatt göra. just nu skulle jag behöva vara på väg till willys för att handla (eller jag borde redan varit där). efter det ska jag till antons föräldrar och leta rätt på lite grejer som skamed till fjällen, en jacka till mig bland annat och så vårt jättestora påskägg som ska fyllas med godis :)

tänkte att jag skulle hinna städa här hemma (sågut som en bombnedslag) och sen knalla iväg och vara hemma i tid eftersom jag tänkt baka bröd och bullar, vilket jag gärna vill vara färdig med tills lost börjar kl 22.40.
typiskt nog så somnade anabelle precis när jag skulle varit färdig för att gå.

nu vaknade hon. nu bär det av till willys blixtsnabbt!


jag har nåt oranget i håret .

insåg imorsse att det är ju fatiskt imorgon som jag ska klippa mig! tills dess måste jag ha fått ordning på min hårfärg, som för närvarande mest liknar pippi långstrumps hårfärg. kan inte gå och sätta mig i frisörstolen och se ut som jag gör.
tanken är jag ska bli blond igen, efter en kort rödhårig period, som jag tröttnade på fortare än vad jag trodde jag skulle göra. vi får väl se hur jag ser ut till slut. kan ju inteheller åka till halmstad och se ut hur som helst. man vill ju inte skämma ut anton och hans föräldrar, inte minst mig själv.

håller på och tvättar (eller rättare sagt torkar) kläder för tillfället, efter det får det bli en sväng ner till marieberg redan idag och fixa hårfärg. vilken färg som helst, bara inte orange!
så har jag även fått nåt paket från libero som tydligen ska innehålla en herrans massa saker, som ska hämtas ut på lindex i marieberg, av alla ställen.
och så var det faktiskt ett himla tag sen jag bara tog mig tid att gå och titta lite i affärer och möjligtvis (om jag känner mig själv rätt) även köper nåt bara för att.
sen tar jag en promenad hem med vagnen. både anabelle och jag behöver komma ut lite, satt ju inne hela dagen igår.

men nu ska jagörja göra ossi ordning :)

pusshej.

ladda upp för kommande dagar-dagen .

jag insåg när jag tittade i min lilla almanacka (ja, jag har en almanacka. vuxenpoäng till mig!) att idag var den enda dagen denna veckan som jag inte hade några planeringar.

- igår (måndag)  skulle jag tvätta vår vardagsrumsmatta i mammas grovtvättstuga i tybble (vilket gick åt helvete eftersom maskinen typiskt nog var trasig).
- idag (tisdag),ingenting.
- onsdag, tvätta kläder 12-16 (yippie..)
- torsdag, marieberg med mamma, sen klippning i stan kl 16.
- fredag, åka till halmstad.
- lördag, bjuden på dop i halmstad.
- söndag, åka hem från halmstad och även stanna förbi hos antons mormor och morfar på hemvägen.

sen är det dessutom fjällen som gäller nästa vecka.

jag som hade bestämt mig för att inte göra ett skit idag har ändå spenderat hela dagen åt att städa här hemma,vilket verkligen behövdes. men det är skönt när man är klar. jag kan inte riktigt slappna av när det är stökigt.

anabelle min söting har varit så snäll idag :) hon har låtit mig städa utan att hålla på och gnälla efter uppmärksamhet och har underhållit sig själv ganska bra. min bästa!



hoho jaja!



bada är kul, tycker anabelle.





pusshej.

skvättlana .

idag har anabelle vart normal igen. skönt :)
badade henne precis (hon hade ett lika tjockt lager gröt i ansiktet som 14-åringarna utanför mcdonalds har foundation) och idag fattade hon att man kan plaska i vattnet. tillslut var jag genomblöt av plask och mängden vatten i baljan hade halverats. men det var kul :)

anton har köpt sig en sprillans egen dator. den är fin. själv sitter jag fortfarande framför teven med min trasiga.

gud så fjantigt det här inlägget blev. jag funderar på att gå och göra en kladdkaka istället. det var länge sen.

pusshej.

kommer inte på nån bra rubrik .

min dator är sönder. skärmen är liksom helt krossad.. jag måste koppla datorn till teven när jag ska göra nåt. sjukt jobbigt. men nu antog jag mig besväret och gjorde det.

anabelle har varit gnällig för ovanlighetens skull i ett par dagar nu.hon vaccinerades i onsdags (tror jag det var :S) och blev lite småfebrig efter det och världens gnällspik. hon vill typ inte ens äta?
hon tycker inte något är bra. inget utom att bli kringburen på hela tiden. och att få höra när någon sjunger "klappa händerna", då skiner hon upp som en sol.in fact, sitter jag och sjunger right now. slutar man så blir hon skogstokig.

just nu känner jag inte att jag har nåt mer vettigt att skriva.

åh, det har förrestenkommit en ny duv-reklam!


RSS 2.0